A inceput campania de informare privind actiunea de sterilizare gratuita a cainilor cu stapan din municipiu

A inceput campania de informare privind actiunea de sterilizare gratuita a cainilor cu stapan din municipiu

Primăria Municipiului Giurgiu a dat luni, 8 septembrie 2014, startul campaniei de informare privind acţiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din municipiu. Astfel, de luni şi până vineri, 12 septembrie, angajaţi ai Primăriei, ai SC Giurgiu Servicii Locale, SC Financiar Urban, dar şi voluntari ai organizaţiei germane DsN Deutschland sang Nein zum Tiermorden vor merge cu pliante din casă în casă în toate zonele oraşului, pentru a-i informa pe giurgiuveni cu privire la posibilitatea de a-şi steriliza gratuit patrupedele. Campania de informare a populaţiei a început ieri în cartierele Sloboziei, Obor, Teatrul de Vară, Policlinică, şi Bucureşti, zona de case.
Acţiunea de sterilizare gratuită este finanțată din fondurile organizației germane care va pune la dispoziție o caravană mobilă, conform unui protocol încheiat cu Primăria Municipiului Giurgiu, prin SC Giurgiu Servicii Locale.
DSN își propune la Giurgiu să stopeze înmulţirea necontrolată a câinilor şi în acest scop va da statul acestei campanii în zilele de 13 şi 14 septembrie, începând cu ora 7,00, în cartierul Obor.
Sprijinul DsN Deutschland sang Nein zum Tiermorden nu se oprește aici, organizația asigurând hrana zilnică din luna martie a acestui an și aducând în adăpostul de la Giurgiu materiale sanitare, de construcție dar și multe alte produse necesare îngrijirii câinilor din țarc.

Ultima modificare: 09.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Au fost premiati castigatorii primei editii a Cupei Giurgiului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.